Vad är 8-Punkt Lyftet?

Förbättring och vitalisering av ansiktet har gått bortom rynkbehandlingar och kirurgiska ansiktslyft. Med icke-kirurgiska tekniker för att subtilt skulptera och återhämta vävnaderna i ansiktet kan vi nu lyfta med hjälp av Hyaluronsyra vid 8 specifikt utvalda punker.

Tekniken med 8-Punkts Lyftet utvecklades för att naturligt föryngra ansiktet och samtidigt bibehålla dynamiska och unika ansiktsuttryck. 

Med specifika mängder vid de utvalda punkter får man ett lyft och återfuktning av vävnaderna. 

Förlorad volym och föråldring

mörka.ringar.tear.trough.stockholm

Kinder och mörka ringar under ögonen

Volymförändringar i ansiktet är en viktig del av föråldring. Av gravitationseffekten och andra skäl förlorar man fett i kinderna och under ögonen som ger ett tydligt tecken på åldring. Fettdepåerna kryper istället ner och samlas runt munnen och käklinjen. Med små mängder Hyaluronsyra återfuktning kan du förebygga det trötta och ihåliga utseendet.  

hamsterpåsar.nasolabial.sura.mungipor.marionette.stockholm

NASOLABIAL, SURA MUNGIPOR OCH HAMSTERPÅSAR

Fett som kryper ner från kinderna och mellersta tredjedelen av ansiktet samlas kring munnen och käklinjen. Näsa-till-Mun vecken (Nasolabial) blir klart tydligare och ger ett trött utseende som mörka ringar. Sura mungipor (som även kallas Marionette Veck) får man av volymsamlingen vid hamsterpåsarna kring käklinjen och ger ett surt utseende. Hamsterpåsarna är väldigt komplexa, när det är mindre volym kan man förbättra det med 8-Punktslyft och PRP Vampyrbehandlingen. Vid medium och stora volymer måste mer komplicerade ingrepp utföras, så som Sillhouette Trådlyft och fettsugning. Därför förespråkar vi förebyggande behandlingar som blir lättare och naturligare. 

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandling med förberedelser tar ca. 30 minuter.

När ser jag resultat?

Resultat ser du direkt. Men de optimala resultaten ser du efter 2-4 veckor och då träffar vi dig på en efterkontroll. 

Gör det ont? Behöver jag ta ledigt?

Med små nålar och trubbiga kanyler behöver du knappt bedövning. Det finns alltid risk för blåmärken men de försvinner inom dagar. Du kan börja jobba dagen efter. 

Vad kostar det?

Beroende på hur mycket Hyaluronsyra du behöver kostar det fr. 5 900 kronor. 

Här hittar du vår prislista på alla våra behandlingar

Har du frågor? Vi har svar. 

Kontakta oss här!