Inspirationskväll på Hotell Anglais

 

I onsdags kväll hade vi en marknadsföringskväll med några av våra klienter/patienter/gäster som har varit på Dr.K Clinics. Vi bjud våra gäster på en 3-rätters middag på Scandic Anglais i Stockholm. Syftet med kvällen var att våra gäster ska ge oss feedback så vi kan bli ännu bättre på det vi gör. 

Vi satt alla runt ett bord och under självaste middagen ställde vi våra gäster ett par frågor som berör våra behandlare, vår reception samt våra digitala kanaler. 

Frågorna som ställdes lät ungefär såhär - hur upplever du bemötandet? Vad saknar du? Vilka behandlingar skulle du önska att vi hade? Vad är viktigaste för dig när du besöker oss? etc

Det viktiga för oss är vad våra klienter känner, hur de upplever oss samt feedback de lämnar. Allt för att vi ska bli bättre. Vi skulle kunna säga att KUNSKAP är ett av våra starkaste grunder.

 

Lite bilder ifrån kvällen..

Tack så hjärtligt för alla ni som deltog. 

EN DRÖM GÅR I UPPFYLLELSE

 

När Dr Hadde fick förfrågan om att hålla i en masterclass i Paris på en av världens största kongresser blev svaret självklart - JA! Vilken ära, det är en stor dröm som kom i uppfyllelse och vi fanns självklart på plats för att bevittna det hela. 

Han skulle tala om tekniken man använder när man injicerar långtidsverkande filler Radiesse. Under själva klassen utförde Dr Hadde en behandling på en manlig modell och experterna fick ställa frågor under tiden han gjorde behandlingen. Feedbacken vi fick efter föredraget blev över förväntan. Vi kände nog alla att det här är nog bara början på något stort. 

 

Sometimes I pinch myself and wonder what I did to deserve this
— Hadde Kader

RADIESSE- Det är en fantastisk behandling för en skarpare käklinje. Nedan är för och direkt efter bild ifrån ett annat tillfälle när patient ville ha en kraftigare käklinje. 

Radiesse