Vi firar 1 miljon Ultherapy-behandlingar världen över!

Det revolutionerande ansiktslyftet utan kniv

Vi är stolta över att meddela att Ultherapy har genomförts 1 miljon gånger världen över! Den amerikanska FDA-godkända behandlingen lyfter slapp hud genom användning av en ultraljudsteknik. Ultraljudet värmer upp den djupare delen av dermis och värmen penetrerar cellerna och ökar cellernas kollagenproduktion. Resultatet blir mer och mer synligt under de första fyra veckorna efter behandlingstillfället och slutresultatet ger personer bättre hudåtstramning och elasticitet i huden. Ultherapy skapar på så vis underverk utan kniv och är en fantastisk behandlingsmetod för personer som vill få hjälp med sin åldrande hy. 

Behandlingsområden med Ultherapy är främst ögonlocken, hamsterpåsar och halsen. Dekolletage är också ett område som blivit väldigt populärt. Man kan även behandla hyperhidros (överdriven svettning i armhålor), insida knä, ben och armar.

Är du intresserad av att veta mer om behandlingen och processen kan du läsa mer här. Är du intresserad av att boka en konsultation för att mer klicka här.