Se Före och Efter Sandras Läppar med Juvéderm

Många klienter kommer in med väldigt små läppar och visar 7/10 gånger en nedklippt zoomad bild på Kim Kardashians läppar och säger "Dem här vill jag ha". Till deras kortvariga besvikelse så blir det en förklaring att det inte går (det kan gå men då blir resultatet inte bra). 

bild på Kim Kardashians läppar och säger "Dem här vill jag ha"

Naturliga läppar är INTE Ankläppar

Så, vad är egentligen fint? Det Vi står för är Naturliga resultat. Vad innebär det? 
Naturliga resultat innebär att när du går runt på stan ska främlingar tänka; "Hon hade tur som föddes med dem där läpparna". Dock har det gått för långt när man kan stava "Quack" på överläppen. 

 Duck Lips, När det gått för långt...

Duck Lips, När det gått för långt...

Hur får jag snygga och Naturliga läppar?

För att uppnå snygga, naturliga läppar är det ett par punkter som är viktiga

  1. Läkarens Erfarenhet
  2. Material
  3. Tid 

1. Läkarens Erfarenhet

Med erfarenhet så vet läkaren vad som blir för mycket, vart man ska lägga och hur mycket. Detta är självklart beroende på den individa klienten, en mall för alla fungerar absolut inte. Om din läkare har nöjda klienter så lyssnar han/hon ofta på vad klienten har för önskemål, gör en analys och sedan förklarar vad som är uppnåbart och vad man kan förvänta sig. 
Med rätta instruktioner efter behandlingen kan man få fantastiska resultat. 

en mall för alla fungerar absolut inte

2. Material - Vad spelar det för roll?

Varför ser man så mycket fall av korvläppar eller stora knutar och kulor som blir inkapslade? Mycket beror på materialet man använder. Tyvärr så är priserna väldigt pressade och då kompromissar man med inköp av dåligt material, tyvärr. 
Läpparna är speciellt känsliga för vävnaden som håller materialet är såpass tunt att förändringar märks, speciellt knutar som lägger sig på tänderna när man ler. När man använder ett tjockt material (som ofta håller längre) så får du väldigt dåliga resultat. Mjukare och Finare fillers resulterar i material som anpassar sig till klientens egna läpp. Den följer med i de naturliga kurvorna som din läpp redan har. 

3. Tid - Hur vet jag att jag hamnat på fel klinik?

För att bygga läppar som är väldigt små, så måste man ge det tid. Tänker din läkare kortsiktigt och vill trycka flera mL under din första visit, då har du hamnat fel. Man vill alltid börja sakta, låta läpparna läka, se hur det blir och sedan bygga upp inom en specifik tid, om det behövs. Materialet håller både längre och bättre. Vävnaden hinner anpassa sig, familj och vänner hinner anpassa ögat och förhoppningsvis kommer ingen att märka att du precis byggt upp dina läppar. 


Sandra ville ha större läppar

Sandra kom in för ett tag sedan och ville ha större läppar. Som vi ser på bilden var hennes läppar väldigt små. Dessa fall är extremt komplicerade då det är svårt att förvara formen av läppen när dem är så små. 

 
  Efter  bilden visar en svullen överläpp som lägger sig efter ca 3 dagar. 

Efter bilden visar en svullen överläpp som lägger sig efter ca 3 dagar. 

 

Hur många behandlingar behöver jag?

Med erfarenhet kan man klart förklara att den har processen är långvarig och kommer ta ett par gånger. Man får lägga materialet på olika ställen vid de olika tillfällen som Sandra kommer in. Speciellt i Sandras fall då hon ville ha mycket större läppar.

Efter bilden visar Sandras läppar efter 3 behandlingar över nästan ett halvår. Överläppen är ganska svullen vid det här stadiet då vi ytligt la fillers längs konturerna. Svullnaden gick ner betydligt och la sig fint i proportion till underläppen. Dem som vill ha något mindre, så blir det stopp efter den andra behandlingen. I många fall räcker en behandling.

Vilket material och hur mycket ska jag ha?

Materialet som Sandra fick var Juvéderm Ultra Smile 0,55 mL . Det är bland det mjukaste materialet som lägger sig fint och anpassar sig till läppens naturliga form. Mängden är också perfekt för en uppbyggnad och inte för mycket, då det kan chocka läppen. 

Vad händer om jag blir storleksblind och får Ankläppar?

Efter denna behandling fick Sandra gå på vad vi kallar "Läpp-Diet". Det innebär att om Sandra vill ha mer, så har hon blivit storleksblind och det är Läkarens ansvar att säga Stopp. Dem som går runt med falukorvar som inte går att äta, har ingen aning om vad som pågår. Dem har helt enkelt blivit storleksblinda och deras behandlare är ansvarslös. Tyvärr är detta ett växande problem, men med rätt utbildning och mindre finansiella intressen hoppas vi på att minska detta problem.

Har du frågor eller kommentarer? Tveka inte, du är ett mail ifrån, här

Vill du boka tid? Det kan du göra här