Susanne Barnekow testar Ultherapy behandling.

Susanne Barnekow testar Ultherapy behandling. 

Susanne Barnekow är skönhetsredaktör på ett av Sveriges största magasin, Plaza Kvinna. Supersnygga och supertrevliga Susanne är en riktig skönhetsjunkie som inte är främmande för att testa nya behandlingar och på hennes blogg hittar man massor av skönhetstips och denna gång fick hon testa Ultherapyskinbooster och microneedling. Vi började med en Ultherapy behandling. Trotts att slutresultatet inte är uppnått så tycker både vi och Susanne själv att hennes hud reagerade positivt på behandlingen. Läs gärna mer om hennes upplevelse här

 

trots att det gjorde ganska ont emellanåt och att det tog lite tid att genomföra hade jag väldigt trevligt
— SUSANNE BARNEKOW

ULTHERAPY®, ANSIKTSLYFT UTAN KNIV

 

Ultherapybehandlingen är den enda icke-invasiva behandlingen som är godkänd av U.S.A. FDA för lyft av huden på halsen, ögonlocken, under hakan och nu även reducering av linjer/rynkor i dekolletage  Det är en ultraljudsmaskin som stramar åt huden med hjälp av värmestrålningar. Du kan komma att se initiala effekter (ca 30%) direkt efter behandlingen, men de slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2-6 månader, då gammalt kollagen ersätts med nytt kollagen.

Vill du läsa mer om Ultherapy så klicka här