Fashionablefit Hannah Andersson

 

Glow event med Fashionablefit Hannah Andersson 

Entreprenör och hälsoprofilen Hannah Andersson driver Fashionablefit Collection som bland annat designar supersnygga träningskläder (fashionable fit clothing) som man kan hitta på NELLY . Det är bland annat Hannah som leder bootcampklasser med Fashionablefit traning. De erbjuder klasser som innehåller löpning, cirkelträning, styrketäning samt dans och boxning.  Det är inte svårt att förstå varför det blivit så poppis att träna med Fashionblefit traning gänget, de är galet kul.

hanna 3.png

Hannah som nyligen fyllt 30 år kände att hon behöver göra något uppfräschade av huden och bestämde sig för att besökte oss för en konsultation för att ta reda på vilken behandling som skulle kunna passa hennes hud och önskemål. Vi bestämde oss för en  PRP - Vampyrbehandlingen som vi sedan döpte till " Hannas Glow" för de va just det behandlingen resulterade i- G.L.O.W.

PRP behandlingen gick helt enligt plan. Vi tog ett blodprov i armen på Hannah och placerade sedan röret i en centrifug som fick blodet att separera. Vi ville framhäva plasman i blodet för att sedan injicera det i önskat område. Eftersom produkten kom ifrån Hannah´s egna kropp så blev resultatet också ett naturligt glow. Läs gärna mer här

Skärmavbild 2017-12-12 kl. 12.04.23.png

 

För alla er Glowlovers så har vi många grymma behandlingar som just ger Glow och vem vill inte ha lite Glow i detta vintermörka land. Nedan hittar våra bästa GLOW behandingar:

  • IPL hudföryngring -  En ljusbehandling som används för bland annat hudföryngring som ger en jämnare hudton och är effektiv mot pigmentfläckar. 
  • Microneedling, Skinbooster (Juvederm Volite) - Dermapen- En avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen, här i kombination med en skinboost.
  • Kemisk peelingMed hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis TCA och AHA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. 
  • PRP - Vampyrbehandlingen som fick ett genombrott efter att Kim Kardashian skapa rubriker när visa en PRP - behandling på sig själv och berättade att det var hennes absolut favorit behandling av ansiktet. 

 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR SÅ TVEKA IN ATT STÄLLA DOM

 

Hannah´s Glow - Hannah Andersson  bjöd in några av hennes vänner  till våra lokaler på Birkagatan 20 för ett skönt häng och trevlig kväll  med tilltugg och dricka anpassad efter kvällens tema. Dr Hadde inledde  källen med att pesentera vad det är som vi upplever och förknippar med ordet glow.  Han presenterade sedan flera olika behandlingar och hade  dukat upp ett bord med produkter och annat gott som vi erbjuder på Dr.K Clinics. Några av de produkter vi såg på bordet var: 

- CE- Ferulic- SkinCeuticals

- Glowrocks- Babor

Granatäpple shots

- Guldmasker i 24k guld

- Dermapen & Skinbooster

Självklart lämnade alla gäster oss med en härlig goddiebag fylld med bl.a. en dermaroller från Swiss Clinic.