EN DRÖM GÅR I UPPFYLLELSE

 

När Dr Hadde fick förfrågan om att hålla i en masterclass i Paris på en av världens största kongresser blev svaret självklart - JA! Vilken ära, det är en stor dröm som kom i uppfyllelse och vi fanns självklart på plats för att bevittna det hela. 

Han skulle tala om tekniken man använder när man injicerar långtidsverkande filler Radiesse. Under själva klassen utförde Dr Hadde en behandling på en manlig modell och experterna fick ställa frågor under tiden han gjorde behandlingen. Feedbacken vi fick efter föredraget blev över förväntan. Vi kände nog alla att det här är nog bara början på något stort. 

 

Sometimes I pinch myself and wonder what I did to deserve this
— Hadde Kader

RADIESSE- Det är en fantastisk behandling för en skarpare käklinje. Nedan är för och direkt efter bild ifrån ett annat tillfälle när patient ville ha en kraftigare käklinje. 

Radiesse