Teambuilding

TEAMBUILDING

En gång i månaden har vi teambuilding där vi ses för en gemensam aktivitet som avslutas med ett arbetsplatsmöte. I måndags startade vi morgonen på Urban Ride för ett boxningspass med PT Damla. 

Många av oss hade aldrig tidigare kört ett boxningspass och var lite nervösa över hur det ska gå. Damla är en sån härlig och pedagogisk person och som verkligen fick igång oss. Boxning blev nog en ny favorit sport hos oss alla. 

När vi var klara med träningen begav vi oss till kliniken för ett arbetsplatsmöte. Vi fick besök av Rickard Blom ,föreläsaren och VD på effective communication. Syftet med föreläsningen var att vi ska lära känna våra klinter bättre och bemöta deras behov.

Det presenterades siffror, statistik, nyheter, nya rutiner etc. Det som var det mest överraskande var att vår verksamhetschef Kelli hade tagit in en " mystery shopper" utan vår vetenskap.

En mystery shopper är en person som låtsas vara en kund/klient men som i själva verket gör ett besök för att utvärdera hela upplevelsen, bemötandet, service, känslan osv. Den feedback vi fick var så klart inte bara positivt utan det var några saker som definitivt behöver förbättras och förändras. Syftet var att vi ska blir blir bättre och få redan på vilka delar vi behöver jobba på, förändra eller tom bevara. Nedan kommer lite bilder ifrån dagen.