Fire & Ice

Ny glow behandling på Dr.K 

Vi fick chansen att testa en ny ansiktsbehandling med produkter ifrån iSCLINICAL Veronica som är hudterapeut och produktspecialist på Noscomed utförde denna behandling på vackra Kanda. Denna behandlingen har designats för att förnya hudens yta, reducera fina linjer och rynkor, utjämna, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen. Grundstenen i denna fantastiska behandling är en kombination av två terapeutiska masker.

  1. Den extremt kraftfulla Intensive Resurfacing Masque exfolierar och återupplivar huden med sitt innehåll av potenta fruktsyror och -extrakt, vitaminer och potenta antioxidanter.
  2. Den andra masken är den lindrande och fuktgivande Rejuvenating Masque, som är formulerad med natriumhyaluronat och aloe vera med flera aktiva extrakt.

Vi kände direkt att vi ville ta in denna behandling. Det är inte utan anledning som denna behandling är populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under smeknamnet “The Red Carpet Treatment” och “The Oscar Treatment”.

Det är en behandling som går att jämföra med en kemiskt peeling men som ändå passar alla hudtyper samt gravida och ammande.