Nya kliniken.

Vi ska flytta. 

Mysiga och älskade Birkagatan 20, vi kommer att sakna dig MEN det ska bli så himla skönt att äntligen få tillgång till större ytor och så kul att få skapa en ny snygg inredning. Nya stället kommer att bli magiskt!

Vi har som de flesta vet letat länge efter större lokaler. Till en början sökte vi endast efter lediga lokaler i samma område eftersom vi trivs så bra i Vasastan. Vi insåg däremot att vi begränsade oss ganska mycket genom att ha just det kravet och började istället vidga våra vyer och leta efter en lokal som uppfyller våra önskemål. 

Östermalm, here we come...

Vi gick och tittade på en lokal som vi tror har massa potential och skrev i princip på avtalet samma dag. Sen har det varit en lång väntan. Överlåtelsen skrevs på redan i mars men eftersom styrelsen behöver godkänna våra önskemål om diverse renovering behövde alla avtal godkännas innan vi kunde gå ut med det officiellt. Nu är renoveringen av bygget i fullgång och det kommer säkerligen att ta längre tid än vad vi hoppats på. 

Här kommer lite bilder på hur det såg ut innan och hur det ser ut idag. 

Det är många väggar som ska slås upp och skapas. Taken i nedre våningen ska bl.a höjas. Det är som sagt en helt del som ska fixas men i slutändan kommer det bli super. Vi hoppas att ni kommer att gilla nya stället.