Dags att lämna Dr.K Clinics.

Namn och logg-byte.

Själva namnet Dr.K Clinics startades i samband med att företaget startade 2012. Loggan har under tidens gång ändrats lite i färg och form. Vi arbetade länge med att få fram den loggan som kändes rätt. Flera har kommenterat att Dr.K Clinics loggan var en riktigt bra och stark logga. Vi kunde hålla med om att vi arbetat upp loggan och den kändes helt rätt. Därför hade vi egentligen ingen tanke om att byta namn och logga i samband med flytten från första början. Utan det är något som växte fram.INREDNINGEN

När våra fantastiska inredare för första gången visade upp 3D bilder på hur nya lokalen kommer att se ut, blev vi alldeles till oss. Färgerna, arkitektturen, inredningen, ritningen, det var så otroligt snyggt, genomtänkt och fram i tiden. Där någonstans insåg vi loggan inte passade in och behövdes uppdateras. Den var inte riktigt i linje med den nya kliniken. Det kändes helt plötsligt som WELLA medan vi var mer ACNE.

Syftet bakom vårt nya koncept är att lämna salong-känslan och skapa en unik upplevelse som känns rätt i tiden. Den nya kliniken är ett framtids exempel för våra internationella planer som återspeglar sig på dem vi är och vad vi står för. Därav fick Dr.K Clinics blir DOCTOR_K

Hemsidan

Detta innebär självfallet att även hemsidan ska få en total renovering. Allt om detta och mycket mer kommer vi snart kunna dela med oss.


 

 

 

logo white - RGB.png

 
IMG_4667 3.jpg