Perspective studio inreder vår nya klinik

Vi expanderar och därmed kommer vi i höst slå upp dörrarna för Dr.K’ s nya lokaler på Regeringsgatan 85 i Stockholm. Med god kunskap, lång erfarenhet och tillräckligt mycket kött på benen är vi redo att möta efterfrågan som finns därute. Vi vill skapa något unikt, en förstklassig toppklinik med modern teknik som fortfarande levererar personliga och familjära möten. 

Därför presenterar vi med stolthet våra välvalda inredningsarkitekter Robin Klang och Ejub Bicic grundarna av Perspective Studio. Möbelentreprenörerna Robin och Ejub har fått flera utmärkelser och syns ofta i lyxiga inredningsmagasin med sitt unika koncept. De har fått i uppdrag att plocka fram vilka vi är och det vi står för för att sedan uttrycka det i färg, form och känsla.

Vi valde att ställa några korta frågor om projektet och nedan får ni ta del av deras svar:

Vad har ni fått för uppdrag? 

- Vi ska skapa en klinik som inte har den självklara känslan av att vara en klinik. Målet är att skapa en ”wow effekt” samt en unik känsla av ”aha”

- Det ska finnas en själ i alla detaljer, det är vi bägge överens om. Dr.K har storslagna ambitioner, och vårt uppdrag är att se till att konceptet matchar det.

Vad har ni för visioner? 

-Vi strävar efter något internationellt. Skapa något som inte förväntas av en klinik i Sverige, något unikt. Vi vill fånga er som kund, så den dagen ni väljer att öppna en klinik  i Paris, London  eller New York så kommer kunden redan veta och känna igen Dr.K.

Perspective Studio

Perspective Studio på Gotland – sommarens vackraste inredningsshop.

Vad gör vi på Dr.K annorlunda som uppdragsgivare?

-Ni är våghalsiga och målmedvetna. Ni låter oss få fria händer i kommunikation, uttryck, bildspråk, logotyp, färg, form etc. Ni förstår att vi behöver ta ställning till alla de bitarna i kapp med er utveckling. 

- Ni liknar den viljan till förändring och utveckling närmast jämfört med stora bolag som är konsument inriktade. ”för hur många bolag i er storlek har en marknadsavdelning? ”

Varför tror ni att just ni blev dom unika utvalda inredningsarkitekterna?

- Det finns många likheter mellan oss och er, inte minst att vi är seriösa, ambitiösa och passionerade över det vi gör. Ni uppskattar ärlighet och vi är inte inställsamma utan raka i vår kommunikation. Vi tar alltid hänsyn till våra kunders önskemål men vi är noga med att framföra det vi tror på. Vi känner oss trygga med att säga att ert koncept idag inte passar in i er vision med den kunskapen ni besitter och kan förmedla till era klienter, besökare, kunder och kursmedlemmar. I slutändan vill vi landa väl och det vill ni med. Vi ger er möjlighet att växa i fem år till innan det är dags att ställa de här frågorna igen. 

Stockholm Juli 2018