Intervju med Dr.K´s verksamhetschef Kelli Kader

Nu när sommaren når sitt slut väljer vi att ställa några frågor till verksamhetsansvarig Kelli Kader som varit med och skapat kulturen som flödar på Dr.K..

Hur känns det? Har du fått vila upp dig under sommaren?

- Sommaren har bjudit på de finaste strålarna man kan tänka sig. Jag har fått uppleva en fantastiskt härlig sommar med en blandning av både sött och salt” De dagarna jag har varit ledig har jag fullständigt stängt av allt annat och de dagarna jag har jobbat har jag känt mig fokuserad och målmedveten. Det gäller att skapa en balans och med alla de åren jag har bakom mig som verksamhetsledare så har jag lärt mig att hämta energi på mina smultronställen för att i sin tur sen kunna fokusera och faktiskt tycka att det är skitkul på jobbet.

ETT MÅL UTAN EN PLAN ÄR BARA EN DRÖM
— Kelli kader

Drömmen om expandering och utveckling närmar sig, blir det som ni tänkt er?

- Ja, tänk att vi närmar oss! För två år sedan satt jag på ett ledningsmöte med Dr. Hadde, grundaren av Dr.K och drömde mig bort om flera behandlingsrum och fler kollegor. Minns att vi avslutade vårt möte med uppkavlade ärmar och bestämde oss för att uppfylla den drömmen. Sedan dess har vi satt mål, gjort en plan och följt den. Ett mål utan en plan är bara en dröm och där ville vi inte stanna.

Vad kan vi vänta oss för förändringar?

- Till att börja med kommer ni kliva in i en atmosfär som andas kunskap, Med fyra stycken behandlingsrum och en stoltserat akademi är jag övertygad om ni som besöker oss kommer lämna oss med en trygg känsla i magen. Det är oerhört viktigt för oss att leverera kunskap och trygghet i samband med alla behandlingar och med Dr.K teamet i ryggen och välutbildad personal känns tryggt att kunna lova det. Självklart har vi lyssnat till våra kunder och klienter efter marknads undersökningar vi gjort under våren och tagit den feedback vi fått och arbetat vidare på den. Vi kommer kunna erbjuda fler behandlingar och fler kurser men också generösare öppettider.

IMG_0290.JPG

Lugnet före stormen

men det gäller att njuta också.

Sista frågan.. har du några favoritbehandlingar?

- Det är en ganska svår fråga, har många favoriter! Om jag måste välja en hudbehandling så väljer jag microneedling. Den är utan tvekan en behandling som ger bra resultat och ger en fin och fräsch finish. Bland injektionsbehandlingar så måste jag välja två stycken! Den ena är Botox, den kan jag inte leva utan! Den både eliminerar mina linjer men också min spänningshuvudvärk som jag haft sen tonåren. Den andra är kinder, den behandlingen är en liten korrigering som ger fina resultat. Behandlingen känns knappt och i mitt fall har den gett mig harmoni i mina uttrycksfulla strukturer. Då får vi tacka och önska dig en fortsatt härlig sensommar!