Ögonlockslyft utan kniv.


En behandling med ULTHERaPY kan lyfta och strama åt huden kring dina ögonlock.

När huden under ögonbrynen känns slapp eller när ögonbryns linjen sjunkit så det ser ut som du är trött och svullen kan ett ögonlocks lyft med Ultherapy vara ett alternativ för dig.

Det som oftast leder till tunga ögonlock är volymförluster i tinningen och frontalbenet men även genetiska faktorer påverkar en försämrad elasticitet kring ögonlocken. Ultherapy ger ett lyft och ökad spänst i huden.

 

För ett maximalt resultat har vi tagit fram ett paket – ögonlocks lyft paketet som består av 3 olika behandlingar.

 

Den första och viktigaste behandlingen är ultherapy. Den andra behandlingen är fillers i tinningen och frontalbenet eller botulinum toxin (botox) i glabella och kråksparkar. Under en konsultation med 3D kamera får man en personlig bedömning på vilket av dessa behandlingar som är mest lämplig. Avslutningsvis görs en microneedling på ögonlocken och ögonbryns partiet. Läs mer här


KLIENT BERÄTTAR:

“ Resultatet måste bli naturligt. Jag vill verkligen inte se ut som en annan person”
— Elenore

Vår vackra klient Elenore besökte oss för en konsultation för sina “tunga ögonlock” Elenore är ung och upplever att ögonlocken sjunker och det gör att hon upplevde att hon ser tröttare ut än vad hon egentligen är. Eftersom Elenore arbetar som modell var det väldigt viktigt för henne att hennes utseendet inte förändrades för mycket så ett kirurgiskt ingrepp kändes inte som ett alternativ. Maria utförde hela behandlingen på henne och för Elenore.


SE VIDEON HÄR: