ögonlockslyft utan kniv

Det som oftast leder till tunga ögonlock är volymförluster i tinningen och frontalbenet men även genetiska faktorer påverkar en försämrad elasticitet kring ögonlocken. En volymförlust skapar en ihålighet och det leder till tunga ögonlock. I ögonlockslyft paketet ingår 3 olika behandlingar för ett optimalt resultat. Den första och viktigaste behandlingen är ultherapy. Den andra behandlingen är fillers i tinningen och frontalbenet eller botulinum toxin (botox) i glabella och kråksparkar. Under en konsultation med 3D kamera får man en personlig bedömning på vilket av dessa behandlingar som är mest lämplig. Avslutningsvis görs en microneedling på ögonlocken och ögonbryns partiet. 

 

Ultherapy 

Ultherapy skapar "skin tightening" och en "muscle tightening "som innebär att man stramar åt huden och muskeln. Ny produktion av kollagen skapas i både ögonlock och partiet ovanför ögonbryn. 

 

Filler eller botox

När man får tungaögonlock kompenserar man tyngden genom att lyfta ögonen vilket resulterar i linjer i pannan. Filler läggs i tinningen och frontalbenet för att fylla ut ihåligheten. Botulinum toxin (botox) läggs i glabella och kråksparkar för att lyfta ögonbryn. 

 

MICRONEEDLING 

Microneedling stramar åt huden, ökar kollagenproduktionen och ger lyster. Behandlingen görs endast kring ögonlocks partiet. Läs mer om microneedling här

Skärmavbild 2018-05-29 kl. 14.43.15.png
  ULTHERAPY   Ultherapybehandlingen är den enda icke-invasiva behandlingen som är godkänd av U.S.A. FDA för lyft av huden vid ögonbrynen.  Ultherapy® tillför fokuserad ultraljudsenergi på samma nivåer i huden som kirurger inriktar sig på vid plastikkirurgi (t.ex. kirurgisk ansiktslyft), utan att skära eller skada hudens yta. Denna energi initierar kroppens naturliga reaktion att stimulera tillväxt av ny kollagen och stärka svag kollagen.  Läs mer  här

ULTHERAPY

Ultherapybehandlingen är den enda icke-invasiva behandlingen som är godkänd av U.S.A. FDA för lyft av huden vid ögonbrynen.

Ultherapy® tillför fokuserad ultraljudsenergi på samma nivåer i huden som kirurger inriktar sig på vid plastikkirurgi (t.ex. kirurgisk ansiktslyft), utan att skära eller skada hudens yta. Denna energi initierar kroppens naturliga reaktion att stimulera tillväxt av ny kollagen och stärka svag kollagen.

Läs mer här

  RESULTAT   Här har personen blivit behandlad med endast en Ultherapy behandling och bilden är tagen direkt efter behandling.  Vissa patienter upplever initial effekt direkt efter behandlingen, vilket kan mätas till ca. 30 % av slutresultatet, men de slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2-6 månader. Ny kollagen byggs upp vilket gradvis lyfter och stramar upp huden.

RESULTAT

Här har personen blivit behandlad med endast en Ultherapy behandling och bilden är tagen direkt efter behandling.

Vissa patienter upplever initial effekt direkt efter behandlingen, vilket kan mätas till ca. 30 % av slutresultatet, men de slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2-6 månader. Ny kollagen byggs upp vilket gradvis lyfter och stramar upp huden.


HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATET? 

Studier visar att nytt kollagen som produceras håller i upp till 4 år. När huden fortsätter att åldras kan framtida touch-up behandlingar bidra till att hålla jämna steg med den naturliga åldringsprocessen. Många väljer att göra om behandlingen efter 2 år för att optimera resultatet. 

KOMMER JAG ATT BEHÖVA TA LEDIGT?

Ingen efterbehandling är nödvändig och du kan återgå till dina normala aktiviteter direkt efter en Ultherapy® procedur. Vissa kan vara röda ett par dagar och andra kan få blåmärken. 

FINNS DET BIVERKNINGAR?

Du kan uppleva rodnad under några timmar efter proceduren. Det är inte ovanligt med lite lätt svullnad under några dagar eller stickande/ömhet vid beröring under några veckor efter behandlingen. Dessa besvär är milda och övergående. I få fall har man även fått blåmärken. 

NÄR KOMMER JAG ATT SE RESULTAT?

Du kan komma att se initiala effekter (ca 30 %) direkt efter behandlingen, men de slutgiltiga resultaten kommer att visa sig över en period på 2-6 månader, då gammalt kollagen ersätts med nytt.

HUR KÄNNS BEHANDLINGEN?

När ultraljuden tillförs kommer du att känna hur små mängder energi deponeras till exakta djup i huden, vilket indikerar att processen för kollagenuppbyggnad har påbörjats. Komfortnivån varierar från person till person, men känslan håller bara i sig så länge ultraljudsenergin tillförs (dvs knappt 1 sekund). Behandlaren kommer att vidta åtgärder för att göra upplevelsen så behaglig som möjligt och de flesta patienterna lämnar kliniken välmående och entusiastiska inför de kommande resultaten.

ÄR ULTHERAPY® EN SÄKER BEHANDLING?

Den FDA-godkända Ultherapyproceduren har använts på ett säkert sätt i över 1 000 000 behandlingar över hela världen. Ultraljudsenergi har använts på ett säkert sätt för medicinska ändamål i över 50 år. Varje läkare som använder Ultherapy® genomgår omfattande utbildningar i procedur och verktyg. 

VAD KOSTAR BEHANDLINGEN?

Behandlingen kostar fr. 13 900 kronor.

 

HAR DU FRÅGOR? VI HAR SVAR