Dr.K Clinics prioriterar kvalité där du står i fokus

Som en av de mest eftertraktade och ledande klinikerna i Stockholm erbjuder vi på Dr.K Clinics det senaste inom avancerade estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Med fokus på personligt bemötande, ärlighet, dedikation och noggrannhet, är vi en klinik med stort förtroende bland våra kunder och hög kompetens. Hos oss erbjuder vi alltid de senaste behandlingsteknikerna och vi är med dig hela vägen från din första konsultation till din sista efterkontroll. På Dr.K Clinics står du, dina önskemål, kvalité och säkerhet i fokus.

  KONSULTATION    Tillsammans så går vi igenom dina önskemål och dina förväntningar. Vi presenterar alltid en individuell bedömning av dina förutsättningar för den behandling du vill göra. Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg och nöjd med ditt beslut! På konsultationen använder vi oss av 3D LifeViz® Mini kamera (läs mer här) som gör det ännu mer pedagogiskt för även dig som patient att förstå vad som behöver göras- men gör det också möjligt för dig att tydligt se vad för resultat som behandlingen har gett.

KONSULTATION

Tillsammans så går vi igenom dina önskemål och dina förväntningar. Vi presenterar alltid en individuell bedömning av dina förutsättningar för den behandling du vill göra. Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg och nöjd med ditt beslut! På konsultationen använder vi oss av 3D LifeViz® Mini kamera (läs mer här) som gör det ännu mer pedagogiskt för även dig som patient att förstå vad som behöver göras- men gör det också möjligt för dig att tydligt se vad för resultat som behandlingen har gett.

  BEHANDLING   På behandlingsdagen blir du väl omhändertagen av oss. Vi ser till att du både inför ditt besök och på plats får dina frågor besvarade. Det viktigaste för oss är att du är bekväm och känner dig trygg hos oss. Alla behandlingar varierar i längd och information hittar du på respektive behandlingssida. 

BEHANDLING

På behandlingsdagen blir du väl omhändertagen av oss. Vi ser till att du både inför ditt besök och på plats får dina frågor besvarade. Det viktigaste för oss är att du är bekväm och känner dig trygg hos oss. Alla behandlingar varierar i längd och information hittar du på respektive behandlingssida. 

  EFTER BEHANDLINGEN   Vi är med dig hela vägen. Efter din behandling fortsätter vi att förse dig med tips och instruktioner. Vi följer upp på din behandling för att se om du är nöjd med ditt resultat och ser till att du bokas in igen om din behandling kräver fler behandlingstillfällen. 

EFTER BEHANDLINGEN

Vi är med dig hela vägen. Efter din behandling fortsätter vi att förse dig med tips och instruktioner. Vi följer upp på din behandling för att se om du är nöjd med ditt resultat och ser till att du bokas in igen om din behandling kräver fler behandlingstillfällen. 


icke-kirurgiska ansiktslyft

Vi erbjuder två framgångsrika och eftertraktade metoder för icke-kirurgiska ansiktslyft. 

injektionsbehandlingar

Vi arbetar med Botox®, fillers, Belkyra® och erbjuder flera olika injektionsbehandlingar.

hudbehandlingar

IPL, kemisk peeling, deep clean, vitamin boost m.m. Vi har de bästa behandlingarna.

räntefria behandlingar

Vi samarbetar med Medical Finance som är specialiserade inom vårdfinansiering.

Dr.K Academy

Vi utbildar läkare, sjuksköterskor och tandläkare inom Botox, Fillers, trådlyft och Micro Needling. Läs mer om våra kurser.

dr.k team

Är du nyfiken på vilka du kommer att träffa när du besöker oss på Dr.K Clinics? 

Nyheterfölj oss på instagram