Vad säger våra klienter om oss?

 

OMDÖMEN

Var nyligen hos Dr Hadde & blev väldig väl omhändertagen. Dr Hadde är lyhörd samtidigt som han ger råd angående hur man kan uppnå bästa resultat utifrån de förutsättningar man har. Jag gjorde läpparna. Bättre kontur, fyllnad & form. Jag är otroligt nöjd med resultatet & glad att jag testade Dr K Clinics i Stockholm. Tack!
— Janne Henriksen
Materialet höll mycket längre än vad jag vågade hoppas på, mina läppar har hållt ca 8 månader nu, ni är superduktiga och även tålmodiga när man är så nervös som jag var haha.. vi ses snart igen <3
— Tatiana Sinovia Karlsson
Hej Hadde!
Har gått väldigt bra och kan knappt beskriva hur nöjd jag är med resultatet i kinderna. Det här har du gjort riktigt bra!
— Annie
Kan varmt rekommendera Dr K Clinics! Hadde är verkligen så duktig och nogrann, jag går alltid därifrån mer än nöjd! Extra plus för en väldigt fräsch och fin lokal!
— Cissi
När man gör skönhetsingrepp vill man vara i centrum och inte känna sig som en i mängden hos sin läkare. Jag kan starkt rekommendera Hadde! Han bemöter sina kunder på en personlig nivå men endå professionell, man märker att han verkligen vill kundens bästa och man blir alltid bra behandlad. Han lyssnar på dig och gör allt för att uppfylla dina krav och göra dig nöjd! Jag kan lova dig att du inte kommer gå därifrån missnöjd!!
— Josefin Andersson
Omdöme: 5/5 Hadde är bäst! Han har fixat mina läppar och jag har aldrig varit så nöjd. Med en skicklig teknik och fantastisk känsla för form får han till ett grymt och naturligt resultat. Hadde vet vad han gör :) tummen upp!
— Pamela
Hadde! Jag gjorde läpparna på E*********kliniken för 2 år sedan. Jag trodde jag var nöjd då. Men Resultatet jag fick hos dig var helt fantastiskt. Jag har blivit överöst av komplimanger, formen/känslan känns jättebra och det ser/känns perfekt. Jag kommer i fortsättningen bara gå hos dig.
— Gabriella Bark