BLI AV MED DINA PIGMENTFLÄCKAR

Det vanligaste typen av hyperpigmentering är melasma (även känd som kloasma). Detta tillstånd kännetecknas av solbränna eller bruna fläckar, oftast i ansiktet. Melasma kan förekomma vid hormonella åkommer såsom tex graviditet, amning och hormonella preparat.

Hos män är det vanligast med hyperpigmenteringar. Lentigo är åldersfläckar som uppkommer oftast på händerna men även på andra ställen, såsom ansiktet och dekolletage.

För dig som vill ha ett optimalt resultat har vi tagit fram ett noga utvalt pigment paket. Pigment paketet är en 8 veckors kurbehandling där man varvar de olika behandlingarna tillsammans med medicinska hudvårdsprodukter ifrån SkinCeuticals för maximalt resultat. Det som ingår i paketet är följande:

 

4 ST IPL BEHANDLINGAR

 4 ST DERMAPEN BEHANDLINGAR

PHLORETIN CF

PHYTO CORRECTIVE GEL

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50

ADVANCED PIGMENT CORRECTOR

Skärmavbild 2018-05-29 kl. 15.16.05.png
 MICRONEEDLING  Dermapen är en fraktionerad nålbehandling som stimulerar hudens egen produktion av kollagen genom att skada huden på ett kontrollerat sätt. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. . En Dermapen™-behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger. Läs mer här

MICRONEEDLING

Dermapen är en fraktionerad nålbehandling som stimulerar hudens egen produktion av kollagen genom att skada huden på ett kontrollerat sätt. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan.

Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. . En Dermapen™-behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger. Läs mer här

 IPL BEHANDLING  Pigment absorberar ljus och omvandlas till värme i de cellerna som innehåller för mycket pigment. Denna behandling passar både för ansikte, hals, dekolletage och händer. Man får inga större besvär av behandlingen, men man kan få lätt hudrodnad och värmekänsla det första dygnet. Om det uppstår skorpor eller svarta prickar, ska dessa falla bort av sig självt. Undvik att sola 4-6 veckor före behandling och även under behandlingstiden tills huden är återställd. Läs mer här

IPL BEHANDLING

Pigment absorberar ljus och omvandlas till värme i de cellerna som innehåller för mycket pigment. Denna behandling passar både för ansikte, hals, dekolletage och händer. Man får inga större besvär av behandlingen, men man kan få lätt hudrodnad och värmekänsla det första dygnet. Om det uppstår skorpor eller svarta prickar, ska dessa falla bort av sig självt. Undvik att sola 4-6 veckor före behandling och även under behandlingstiden tills huden är återställd. Läs mer här

 
 PHLORETIN CF   Floretin CF är ett koncentrerat antioxidantserum som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler. Det stärker även hudens elasticitet och fasthet, samt korrigerar fina linjer och ger en jämnare hudton tack vare 10% L-Askorbinsyra, 2% Floretin och 0,5% Ferulinsyra. Har en god effekt på pigmenteringar och gör huden klarare.

PHLORETIN CF

Floretin CF är ett koncentrerat antioxidantserum som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler. Det stärker även hudens elasticitet och fasthet, samt korrigerar fina linjer och ger en jämnare hudton tack vare 10% L-Askorbinsyra, 2% Floretin och 0,5% Ferulinsyra. Har en god effekt på pigmenteringar och gör huden klarare.

 PHYTO CORRECTIVE GEL   Phyto Corrective Gel är ett oljefritt, lugnande och återfuktande serum, speciellt utvecklat för en extra känslig hud eller en oren hud med inflammerade finnar. Innehåller bland annat gurka, hyaluronsyra, timjan och svalkande eukalyptus som dämpar rodnad och tillfälliga irritationer i huden. Serumet är även berikat med mullbär (arbutin) för att ge huden en klarare och jämnare ton.

PHYTO CORRECTIVE GEL

Phyto Corrective Gel är ett oljefritt, lugnande och återfuktande serum, speciellt utvecklat för en extra känslig hud eller en oren hud med inflammerade finnar. Innehåller bland annat gurka, hyaluronsyra, timjan och svalkande eukalyptus som dämpar rodnad och tillfälliga irritationer i huden. Serumet är även berikat med mullbär (arbutin) för att ge huden en klarare och jämnare ton.

 ADVANCED PIGMENT CORRECTOR  Advanced Pigment Corrector används för att jämna ut en ojämn hudton och ge förnyad lyster. Huden blir också mer motståndskraftig för att förhindra nya hyperpigmenteringar. 1% hydroxyphenoxy propionic acid (derivat av hydrokinon) minimerar aktivt pigmentfläckar och antioxidanten 0.5% ellagic acid både förebygger nya och behandlar befintliga hyperpigmenteringar.

ADVANCED PIGMENT CORRECTOR

Advanced Pigment Corrector används för att jämna ut en ojämn hudton och ge förnyad lyster. Huden blir också mer motståndskraftig för att förhindra nya hyperpigmenteringar. 1% hydroxyphenoxy propionic acid (derivat av hydrokinon) minimerar aktivt pigmentfläckar och antioxidanten 0.5% ellagic acid både förebygger nya och behandlar befintliga hyperpigmenteringar.

 MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50  Mineral Radiance UV Defense är ett UV-skydd med 100% fysikaliskt filter. Har en tunn, lättviktig och lätt färgad formula som jämnar ut hudtonen och ger fin lyster. Skyddar mot för tidigt åldrande och hyperpigmenteringar.

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50

Mineral Radiance UV Defense är ett UV-skydd med 100% fysikaliskt filter. Har en tunn, lättviktig och lätt färgad formula som jämnar ut hudtonen och ger fin lyster. Skyddar mot för tidigt åldrande och hyperpigmenteringar.


HAR DU FRÅGOR? VI HAR SVAR