PRP / Vampyrbehandlingen i Stockholm

Behandlingen som tagit världen och kändisar med storm och är ett naturligt alternativ till föryngring. 

 


Acneärr

håravfall


Hur Fungerar PRP/Vampyrbehandlingen?

Vi tar ett vanligt blodprov och placerar detta i en centrifug. Krafterna i centrifugen får blodet att separera och framhäver plasman i blodet. Plättarna som finns i plasman aktiveras för att släppa tillväxtfaktorer som sedan stimulerar dina egna stamceller. De aktiverade plättarna injiceras sedan in i vävnaderna för att påbörja processen av biostimulation. Produkterna som vi använder; PRP Dracula Therapy Kit, aktiverar plättarna men innehåller också vitaminer och aminosyror för bästa resultat. Andra kits och system saknar aktiveringsvätska samt vitaminer och antioxidanter. Resultat du kan förvänta dig är bland annat starkare hårkvalité, fastare och jämnare hy, volym i ansiktet och förbättringar av ärr (acne och bristningar). Produkten kommer från dig själv och är den naturligaste behandlingen du kan tänka dig. 

Före och efter 18 månader med PRP kur 

Före och efter 18 månader med PRP kur 

Vilka områden kan jag behandla? 

Äntligen har vi en produkt som passar precis överallt, utan bieffekter. Det finns inga begränsningar då produkten är naturlig och kommer från patienten själv.  Alla lager i vävnaderna kan stimuleras och föryngras, inte bara huden. En ökad blodcirkulation till hårsäckarna minskar hårförtunning och håravfall. Produktens stora förmåga ligger dock i förbättringen på ärracne och bristningar. I kombination med microneedling kan stora förbättringar ses, speciellt i hyn och på ärr. Studier har klart visat att PRP motverkar föråldring av benstrukturen. 

HUDSTRUKTUR

Bristningar

NATURLIGT


Hur lång tid tar en PRP/Vampyrbehandling?

Från att du kommer in tar det mellan 60 och 90 minuter. Själva injektionsprocessen tar under 3 minuter. 

 

Hur lång tid tar det innan jag ser resultat från PRP/Vampyrbehandlingen?

Inom 3 veckor så ser du förbättring på hudstruktur och hy. För att behandla större problem som håravfall och djupa ärr tar det ca 3 behandlingar med 6 veckors mellanrum, och det kan ta 6 månader innan resultaten blir synliga. 

 

Hur länge håller resultaten?

Till skillnad från Fillers och Botox, är PRP/Vampyrbehandlingen en Biostimulation av kroppens egna vävnader. Det är inte ett resultat som bryts ner. Har man dålig hy kan man behöva ett årlig underhåll. Vissa källor säger 18 månader men vi anser att det är bättre att börja på en ny kula. 


FINA RYNKOR

FÖRYNGRING


Hur skiljer Dracula Kit systemet från andra system?

Många system och utövare centrifugerar plasman utan att aktivera det, vilket begränsar resultaten kraftigt. Dracula Kit kommer också med aminosyror och vitaminer för att inte bara påskynda processen, utan också ge optimala resultat. Den största skillnaden är helt klart mängden vi centrifugerar, 20 ml blod. Andra konkurrenter centrifugerar 10 ml blod. Hos oss får du två av våra konkurrenters behandlingar för priset av en. 

 

Har du frågor? VI HAR SVAR

vill du hålla dig uppdaterad med erbjudanden och tips inom skönhet?