GE DIN HUD EN REJÄL UPPFRÄSCHNING 

Denna behandling tillför huden massor av fukt, reducerar rynkor/fina linjer och ger massor av lyster. Första steget i detta paket är en skinbooster behandling som ger fukt på djupet. Skinbooster tillsammans med en micorneedling kurbehandling samt anpassade medicinska hudvårdsprodukter ifrån SkinCeuticals blir en fantastisk kombination.

 

 SKINBOOSTER
Här använder vi Juvuderm Volite som är en filler och består av hyaloronsyra. Med små stick injicerar man materialet ytligt längs de fina linjerna för att fylla ut och strama åt. 

 

MICRONEEDLING
En kur på 4 st microneedling med 2-4 veckors mellanrum för att få en ny hudförnyelse och öka nyproduktion av kollagen.

 

SKINCEUTICALS
SkinCeuticals avancerade hudvårds serie går ut på att förebygga, korrigera och skydda mot åldersförändringar samt oönskade hudtillstånd. Produkterna som ingår i paketet är noga utvalda, kliniskt dokumenterade ingredienser med fokus på antioxidanter och hyaluronsyra för att förlänga resultatet av estetiska behandlingar. Se längre ner.

Skärmavbild 2018-04-21 kl. 16.13.35.png
SKINBOOSTER   Skinbooster är behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger huden extra lyster. Behandlingen går till så att man injicerar hyaluronsyra i små mängder tunt under huden. Huden känns fastare samt att linjer och rynkor suddas ut.

SKINBOOSTER

Skinbooster är behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger huden extra lyster. Behandlingen går till så att man injicerar hyaluronsyra i små mängder tunt under huden. Huden känns fastare samt att linjer och rynkor suddas ut.

MICRONEEDLING   Microneedling är en fraktionerad nålbehandling som stimulerar hudens egen produktion av kollagen genom att skada huden på ett kontrollerat sätt. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. En microneedling behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

MICRONEEDLING

Microneedling är en fraktionerad nålbehandling som stimulerar hudens egen produktion av kollagen genom att skada huden på ett kontrollerat sätt. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. En microneedling behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.


CF FERULIC     CE Ferulic är ett koncentrerat antioxidantserum som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler. Det stärker även hudens elasticitet och fasthet, samt korrigerar fina linjer och ger en jämnare hudton tack vare 15% L-askorbinsyra, 1% tokoferol och 0,5% ferulinsyra. Idealiskt för normal till torr hud. Kan även användas på en extra känslig hud.

CF FERULIC

CE Ferulic är ett koncentrerat antioxidantserum som hjälper till att skydda huden mot skadliga fria radikaler. Det stärker även hudens elasticitet och fasthet, samt korrigerar fina linjer och ger en jämnare hudton tack vare 15% L-askorbinsyra, 1% tokoferol och 0,5% ferulinsyra. Idealiskt för normal till torr hud. Kan även användas på en extra känslig hud.

HA INTENSIFIER     H.A. Intensifier Corrective Serum förbättrar hudens spänst, fyllighet och stärker dess naturliga produktion av hyaluronsyra (H.A) med upp till 30%. Innehåller en hög koncentration av hyaluronsyra, proxylane™, som binder fukt i huden. Torrhetslinjer slätas ut och rynkor blir mindre framträdande.

HA INTENSIFIER

H.A. Intensifier Corrective Serum förbättrar hudens spänst, fyllighet och stärker dess naturliga produktion av hyaluronsyra (H.A) med upp till 30%. Innehåller en hög koncentration av hyaluronsyra, proxylane™, som binder fukt i huden. Torrhetslinjer slätas ut och rynkor blir mindre framträdande.

GENTLE CLEANSER     Gentle Cleanser är en mjukgörande rengöringsmjölk som effektivt avlägsnar orenheter och makeup, samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Fettsyror från kokosnöt rengör milt medan allantoin verkar lugnande och glycerin binder fukt till huden. Sulfatfri.

GENTLE CLEANSER

Gentle Cleanser är en mjukgörande rengöringsmjölk som effektivt avlägsnar orenheter och makeup, samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Fettsyror från kokosnöt rengör milt medan allantoin verkar lugnande och glycerin binder fukt till huden. Sulfatfri.

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50   Mineral Radiance UV Defense är ett UV-skydd med 100% fysikaliskt filter. Har en tunn, lättviktig och lätt färgad formula som jämnar ut hudtonen och ger fin lyster. Skyddar mot för tidigt åldrande och hyperpigmenteringar.

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50

Mineral Radiance UV Defense är ett UV-skydd med 100% fysikaliskt filter. Har en tunn, lättviktig och lätt färgad formula som jämnar ut hudtonen och ger fin lyster. Skyddar mot för tidigt åldrande och hyperpigmenteringar.

HAR DU FRÅGOR? VI HAR SVAR